Zeewatervissen voor uw aquarium kopen

Ons assortiment zeewatervissen voor uw aquarium: elke week een vis die u verleidt

Toon me je aquarium en ik zal zeggen wie je bent… Avontuurlijke geesten die dromen van verre horizonten, dromen ook vaak van een volwaardig zee-aquarium. Een precieuze schat, maar ook een engagement. Want die zoutwatervissen met hun wonderbaarlijke vormen en kleuren, die zeevissen uit Hawai, Sri Lanka, Indonesië, Filippijnen, Australië, Caraïben, enz. vergen wel de nodige aandacht.

Aquarium Neon, veruit de grootste speciaalzaak van België, is je gids nummer één tijdens zo’n ‘wereldreis’. We helpen je met plezier bij de opbouw van je zeewaardig vissenbestand met zoutwatervissen.

We helpen je graag verder bij ons in de winkel met deskundig advies.

Lagere dieren

Het is een trend geworden: lagere dieren houden in combinatie met vissen. Sommige van die lagere dieren zijn makkelijk houdbaar, ook voor beginners. Andere zijn vooral geschikt voor de gevorderde aquariaan. Bij die lagere dieren heb je bloemdieren (zeeanemonen, steenkoralen, schijfanemonen etc.), stekelhuidigen (zeelelies, zeesterren, zeeëgels en zeekomkommers) en kreeftachtigen (garnalen, kreeften, heremietkreeften, krabben, weekdieren en sponzen). Ongewervelde zeedieren of lagere dieren vertegenwoordigen 97% van de 1 miljoen diersoorten op aarde. Ze zijn alomtegenwoordig, vanaf de kusten tot onpeilbare diepten in de oceaan. In je aquarium vormen ze een aparte attractie. Behandel ze met liefde!

Dezer dagen kunt u bij ons heel wat soft- en steenkoralen bewonderen uit verschillende streken: Euphillya, Galaxea, Goniopora, Caulastrea, Farrites, Fungia, Lobophyllia, Porites, Tubipora, Turbinaria,…