Uw aquarium op maat inrichten

Maatwerk: Een aquarium voor elke ruimte

De oorsprong van het aquarium vinden we in Azië, waar ze lang geleden begonnen met het kweken van koi in buitenvijvers. Daarna kwamen er kleinere vissen met dikke oogjes en een waaierstaart om binnen te houd. In het oude China had je drakenkogels van fijn porselein en prachtig beschilderd. Toen het glas uitgevonden werd, vervingen ze het porselein. Ook Lodewijk XV was een fervent aquariaan en kreeg maar niet genoeg van zijn huisdieren. In de achttiende eeuw werden aquaria erg belangrijk voor wetenschappelijk onderzoek. Vandaag hoort een aquarium bij onze Westerse cultuur als ware het de evidentie zelve.

Ook het rijk van het aquarium is onderhevig aan modetendenzen. Zo is het nano-aquarium vandaag erg populair. Dat is een klein aquarium met garnalen, kreeften, krabbetjes en slakjes. Een stilte-vriendelijke waterwereld in huis zonder dat je er veel werk aan hebt, compleet met afschuimer, verlichting, filterpompje en eventueel eiwitafschuimer (voor zeewateraquaria). Met een nano-aquarium of (plug & play systeem) krijg je tropische onderwaterlandschappen zonder dat het ten koste gaat van je ruimte. Mannen, vrouwen, kinderen, allemaal komen ze mee kiezen in onze winkel – op zoek naar de ideale maatjes!

Slenter rond in onze ruime toonzaal voor het vinden van de juiste start. Onze service en eerlijkheid zijn wereldberoemd, net als de kwaliteit van de merken die we vertegenwoordigen. Ons personeel is grondig opgeleid en geeft u bij aankoop van een aquarium graag een uurtje uitleg.

Zo zijn we erg trots op de Red Sea Max, een aquarium met zeewaterinstallatie van 250 liter. Je vindt bij ons de nieuwste Red Sea Max aquaria S 400, S 500 en S 650 (Download de pdf brochure). Aquarium Neon is één van de weinige zaken in België waar je de Red Sea Max S 500 reeds kan vinden!

Aquatlantis staat synoniem voor hoogwaardige aquaria, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, piekfijn afgewerkt en vervolledigd met handige snufjes zoals de biologische filter en – waterpomp, en het verlichtingssysteem met reflectoren. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Stel u voor: een uniek aquarium, helemaal op maat zoals u dat wenst, ingebouwd in de muur en met bijhorend filtersysteem – dat betekent dag in dag uit veel voldoening. En het maakt behoorlijk wat indruk op vrienden en familie!

Red Sea aquaria
Bekijk ons aanbod aquaria
Aquarium in muur
Aquarium in muur
Aquarium op maat inrichten
Aquarium op maat inrichten
CONTACTEER ONS VOOR UW EIGEN AQUARIUM

Aquarium op maat

Uw woning weerspiegelt uw persoonlijkheid.
Uw aquarium doet dat ook. Daarom levert Aquarium Neon exclusief maatwerk.
U kiest, wij zorgen voor het aquarium van uw dromen.

Zeeaquaria, zoetwateraquaria, nano-aquaria
Stel u voor: een uniek aquarium, helemaal op maat zoals u dat wenst, ingebouwd in de muur en met bijhorend filtersysteem – dat betekent dag in dag uit veel voldoening. En het maakt behoorlijk wat indruk op vrienden en familie!

Hoe gaat het in zijn werk?

U telefoneert of mailt naar Aquarium Neon, of u komt langs in de winkel.
Eerst willen we natuurlijk weten wat u precies verlangt: zeewater of zoetwater, de afmetingen (wat best is voor vissen en onderhoud), filter (intern of extern, biologische filter of potfilter), verlichting (TL of LED met eventuele dimmer/controller).
Dan bekijken we de afwerkingsopties: vinyl, PVC, lacobel of formica.

Op basis van die gegevens maken wij een 3D-schets en een offerte op maat.
Dat ontwerp kunnen we nog bijschaven tot u volmaakt gelukkig bent.
Zo ontstaat uw eigen ideaal aquarium op maat.

Wat zijn de voordelen van een aquarium op maat?

  • Uw aquarium is aangepast aan uw woonomgeving.
  • U kunt er een eigen look aan geven met zelfgekozen materialen en kleuren
  • Exclusieve creatie
  • aangepast aan uw budget

Wat gebeurt er als het aquarium thuis arriveert?

Bij levering en installatie legt Aquarium Neon uit hoe u het aquarium best kunt opstarten en welke producten u nodig hebt.
We kijken ook naar het onderhoud van de filter: hoe u best te werk gaat en hoe vaak u een onderhoudsbeurt dient te plannen.

[/fusion_imageframe]

BEKIJK VOORBEELDEN VAN AQUARIA OP MAAT