Promoties van de maand – december 2016

Eindejaarsgeschenk? Schenk een cadeaubon van Aquarium Neon!

Vis van de maand: Pseudomugil Gertrudae

Promotie 6+2 gratis

pseudomugil gertrudae

 

De pseudomugil gertrudae is een visje van 2,5 tot 3 centimeter met lichte tot transparante kleur. Ze leven in subtropisch zoet water en zijn afkomstig uit Nieuw-Guinea en Australië.

Het zijn vredelievende vissen die in school kunnen gehouden worden, best samen met andere visjes van vergelijkbare grootte. Je voedert ze best klein levend of droogvoer.

Actie bij Neon in december: 6 + 2 visjes gratis

Plantenactie: bij aankoop van 25 euro planten, Java mos gratis ter waarde van 5,99 euro

Java mos is uiterst nuttig in aquarium: vissen kunnen hun eitjes er in leggen, en kleine visjes kunnen zich er ook in verschuilen.

Decembermaand plantenactie bij Neon

planten actie java mos

Startersaquarium Wave Laguna: extra gratis waardebon voor gratis vissen/planten

Laguna aquarium

Aquarium Neon heeft de ideale aquarium voor een starter te koop: de Wave Laguna zoetwateraquarium, verkrijgbaar in 40 en 50 liter. Op zoek naar een geschikt eindejaarscadeau? Maak je (klein)kinderen gelukkig met deze startersaquarium! Deze is inclusief LED-verlichting en filtering.

Neon geeft er exclusief in december een gratis waardebon voor de aankoop van vissen en/of planten bij – 10 euro bij de aankoop van een Wave Laguna 40 liter – 15 euro bij aankoop Wave Laguna 50 liter.

Laguna aquarium

Stofzuiger EHEIM Quick VACPRO 49,5 euro ipv 55

Quick vac pro stofzuiger

De Eheim stofzuiger werkt op batterijen en is geschikt voor zoetwater en zoutwater aquaria en zorgt voor een grondige reiniging.

Actie in december bij Neon: 49,5 euro ipv 55

Promoties geldig van 1 tem 31 december 2016 bij Aquarium Neon. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Zo lang de voorraad strekt.