Promoties en nieuwigheden bij Aquarium Neon april 2017

Vis van de maand: tijgerbarbelen 6 kopen + 2 gratis

Tijgerbarbelen zijn felkleurige visjes, afkomstig uit Indonesië. De Tijgerbarbeel is bruin tot zilver, de albino tijgerbarbeel is bleek van kleur, er is ook nog de groene tijgerbarbeel.

Het zijn leuke en mooie visjes, uitstekend voor beginners. Het zijn vissen om in groep te houden (minimum 6), maar let op, het zijn vinnenbijters, zet ze niet samen met bv maanvissen of guppies of andere vissen met lange vinnen.

Geef ze levend voer of diepvriesvoer, en zorg voor een aquarium van 23-27 °.

Actie bij Aquarium Neon: 6 tijgerbarbelen kopen, 2 stuks gratis. Geldig op tijgerbarbelen, albino tijgerbarbelen en groene tijgerbarbelen

capoeta-tetrazona-tijgerbarbeel

Aquarium in de kijker: Aquatlantis Cubic 30

Nano Cubic 30 is een prachtige kleine, moderne aquarium  – volume 30 liter.

Inbegrepen is Easy LED verlichting systeem, een filter systeem (Biobox Mini), een EasyFlux 200 waterpomp, EasyKlim 50 verwarming.

Kostprijs bij Aquarium Neon: 84 euro – bij aankoop in april extra een waardebon van 10 euro voor planten of vissen 

 

Nano Cube aquarium

Nieuw bij Neon: Seachem Purigen, voor het zuiverste water!

Purigen is een synthetische aborbeerder: een macro-poreuse synthetische polymeer, die het water zuivert aan hoge snelheid en capaciteit. Voor zuiver en helder water. Beter dan koolstof, het haalt nitraten en nitriten uit je water.

Meer info in onze winkel!

Nieuw bij Aquarium Neon

seachem purigen

Promoties bij Aquarium neon geldig van 1 april tot 30 april 2017, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.