Promotie van de maand: oktober

Vis van de maand:
Kardinaal Neon
PROMOTIE: 10 + 2 GRATIS

KARDINAAL NEON

De kardinaalneon of kardinaaltetra (Paracheirodon axelrodi) is een aquariumvis. Het is een tropische vis die uit Zuid-Amerika afkomstig is, en die opvalt door zijn felle kleuren.

Het zijn makkelijk te houden visjes, ze worden zo’n 5 cm lang, en het zijn vreedzame vissen, dus ideaal om in groep in een aquarium gehouden te worden. In het wild leven ze meestal ook in scholen. Opgelet: als je ze samenzet met Maanvissen, kunnen ze voor deze laatste een makkelijke prooi worden.

De kardinaalneon lijkt erg op de neontetra: er is één verschil: bij de kardinaaltetra’s loopt de rode streep onderaan de buik volledig door.

Deze visjes eten vleesachtig voer, voeder ze regelmatig met bv watervlooien.

Maak nu gebruik van de tijdelijke actie bij Neon: 10 kardinaalneons kopen + 2 gratis!

Plant van de maand:
Cryptocoryne

aquarium plant cryptocorine

Cryptocoryne is een familie van aquariumplanten. In de natuur zijn deze tropische planten afkomstig uit Zuid-Oost-Azië, en vaak te vinden in ondiep water.

Het is een sterke plant die best is in temperaturen tussen 20 en 30 graden. Om die reden is de plant uitermate geschikt voor beginnede aquariumliefhebbers. De planten worden soms ook crypts genoemd.

De familie bestaat uit tal van soorten, zoals de Cryptocoryne petchii, Cryptocoryne lingua, en de cryptocoryne affinis.

Kom nu langs bij Neon en neem uw planten mee!

Aquarium van de maand:
Red Sea Nano

red-sea-nano

Red Sea Nano: De Max van een Zeeaquarium voor een mini budget

Aquariumliefhebber, en je wilt starten met een zee-aquarium? Dan is de Red Sea Nano net wat je zoekt: een mooie aquarium (45 op 45 cm), geleverd op een witte of zwarte kast.

Red Sea nano compleet + kast €799,00 ( zwart)
Witte Red Sea Nano €825,00
Zonder de kast €599,00.
Geleverd met AI PRIME Led verlichting, skimmer, voorfilter, bijvulsysteem (2-3 dagen).

Beschikbaar bij Neon vanaf NU. Wees er snel bij!

Red Sea Nano

Toebehoren van de maand:
Osmose-apparaat Aqua Medic
10% korting: 49 ipv 59 euro

aqua medic osmose-apparaatEen osmose-apparaat gaat het water filteren, om er voor te zorgen dat uw vissen in ideaal water kunnen leven. Onze kraantjeswater is immers niet ideaal voor veel vissen, zeker niet de tropische soorten. Het apparaat filtert schadelijke stoffen uit het water, en verlaagt de hardheid van het water. Het water dat gefilterd wordt via het osmose-apparaat meng je gewoon met de rest van het water, en zo bezorg je je vissen een betere leefomgeving.

Profiteer nu van ons tijdelijk aanbod voor het apparaat van Aqua Medic: 49 ipv 59 euro.

Promoties geldig van 1 tem 31 oktober 2016 bij Aquarium Neon. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Zo lang de voorraad strekt.