Promoties van de maand: maart 2017

Vis van de maand: Gourami: 5+1 gratis

Gourami zijn populaire aquariumvissen. Ze zijn ook gekend als labyrinthvissen. Ze worden zo genoemd vanwege het labyrinth dat ze boven op hun kop hebben, waarmee ze aanvullend op de kieuwen ademen.

De vissen zijn afkomstig uit Afrika en Zuid-Oost-Azië. Er zijn heel wat soorten gourami, groot en klein, met bv de dwerggourami die zo’n 5 cm groot is.

Het zijn vredelievende vissen, en ze zijn makkelijk te houden. Belangrijk aandachtspunt: aangezien ze gaan ademen boven het wateroppervlak, dient dit op kamertemperatuur te zijn.

Nu bij Aquarium Neon: bij aankoop van 5 honing of rode gourami 1 exemplaar gratis

Gouden Goerami

Actie planten: vanaf aankoop 25 euro planten gratis CO2-pakket

Koop nu voor 25 euro planten bij Neon, en krijg gratis een JBL Proflora CO2-pakket (ter waarde van 11 euro).

aquarium plant cryptocorine

Aquarium van de maand: Juwel LIDO 120

De Lido 120 is een stijlvolle aquarium, verkrijgbaar in zwart, donkerbruin, helderbruin en wit. Met een breedte van 61 cm en een hoogte van 58 cm biedt het LIDO 120-aquarium verrassend veel ruimte om je onderwaterwereld te creëren. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand. De hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het LIDO 120-aquarium.

Bij bestelling van een LIDO – 120 aquarium krijgt u er een waardebon bij ter waarde van 25 euro bij Neon (vissen en/of planten). Opgelet, deze aquarium is enkel te verkrijgen op bestelling.

Lido 120 aquarium

NIEUW: JUWEL aquarium met LED

In de loop van de maand maart komt er ook een nieuwe Juwel aquarium met LED-verlichting beschikbaar bij NEON.
Verdere informatie volgt nog.

Promoties geldig van 1 tem 31 maart 2017 bij Aquarium Neon. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Zo lang de voorraad strekt.