Promoties van de maand: november

Vis van de maand: Discusvis
PROMOTIE: blister voeding gratis per 25 euro

De discusvis of symphysodon

Deze prachtige aquariumvissen, die hun naam aan hun vorm te danken hebben, kan je bewonderen in vele kleuren en met vele patronen. Het zijn vreedzame en echte groepsvissen (koop er zeker minimum 5, zodat ze zich als school kunnen gedragen), en ze zijn afkomstig uit Zuid-Amerika (Amazonegebied).

Je kan ze voeden met levend of droogvoer. Ze zijn wel gevoelig, dus je aquarium goed onderhouden is erg belangrijk! Watertemperatuur dient tussen 28 en 30° te zijn. Je kan de vissen best niet te veel mengen met andere vissoorten. Bodemvissen toevoegen kan wel zonder probleem.

Aquarium Neon promoot deze prachtvissen in november: per aankoopschijf van 25 euro discusvissen krijg je er een blister voeding gratis bij!

Discusvis

Plant van de maand: Echinodorus

Echinodorus is de verzamelnaam van water- en moerasplanten afkomstig uit Noord- en Zuid-Amerika. Ze groeien onder en boven het water.

Het zijn snelle groeiers, die houden van water met tropische temperaturen.

Er bestaan heel wat soorten en variaties in, tegenwoordig worden er nog veel meer soorten ‘gemaakt’.

Een van de meeste interessante soorten is de Echinodorus Bleheri: deze middelgrote plant (tot 60 cm) wordt ook de Amazone zwaardplant genoemd en groeit snel.
Zeker een interessante soort voor beginnende aquariumliefhebbers!

Enchenodoris

Aquarium op maat? Neon is je maat!

Aquarium Neon is gespecialiseerd in het maken van aquaria op maat, die je interieur een echte meerwaarde geven!

Dit kan een aquarium klein of groot zijn, voor thuis of in een kantoor. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is qua eventuele inbouw, maken plannen en schetsen, en zorgen voor de uitwerking en inrichting, mét topmateriaal. Op deze manier ben je verzekerd van de aquarium van je dromen.

Tientallen klanten hebben ons reeds gevraagd dit te doen voor hen. Bekijk eens onze referenties en projecten, en neem bij interesse zeker contact op met ons!

Aquarium op maat

aquarium op maat

Toebehoren van de maand: decoratiemateriaal: 2 kopen = 2de aan halve prijs

Bij aankoop van decoratiemateriaal voor je aquarium krijg je in november 50% korting op het tweede item (bij aankoop van 2 items).

decoratiemateriaal aquarium

Promoties geldig van 1 tem 30 november 2016 bij Aquarium Neon. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Zo lang de voorraad strekt.